Over ons

Vermeulen Tuinbouw is een prachtig familiebedrijf waar Albert en Angela Vermeulen aan het roer staan. Extra mooi is de opvolging vanuit de volgende generatie, zoon Daan, wie sinds 2022 ook zijn intrede heeft gemaakt in het bedrijf. Het bedrijf is gegroeid van 1 hectare glas in 2002 naar 15,5 hectare glas in 2022.

Vermeulen Tuinbouw richt zich op de productie van aardbeien. Vanuit vier locaties, verspreid over Den Hout, Made en Oosteind, produceert en levert Vermeulen Tuinbouw aardbeien aan de zakelijke markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oosteind, aan Heistraat 9, waar tevens ook een deel van de kassen staat. Het pand is recent gebouwd en van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt het tevens onderdak aan enkele buitenlandse werknemers die bij werkzaamheden in de kassen ondersteunen.

Verkoopautomaat

Naast onze verkoop aan de zakelijke markt beschikken we ook over een verkoopautomaat. In het seizoen staat dit automaat opgesteld op een vaste locatie aan Hoogstraat 71 te Oosteind. Op deze manier kan ook de particuliere markt kennis maken met onze overheerlijke aardbeien.